Σελίδες

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

η Ελλαδα αργοπεθαινει το τεταρτο ραιχ ειναι εδω..

Πως να σημανουν οι καμπανες, πως να ανατειλει ο ηλιος, πως να παρουμε  τ'αρματα και πως να ξεσηκωθουμε  αφου δεν υπαρχουμε.
Δεν υπαρχουμε σαν ατομα, δεν υπαρχουμε σαν οικογενειες, δεν υπαρχουμε σαν κοινωνια, δεν υπαρχουμε σαν λαος. Και γιατι δεν υπαρχουμε; Μα ειναι πολυ απλο. Γιατι ειναι τοση μεγαλη η εκφυλιση που εχουμε  υποστει τα τελευταια χρονια,....να πω εικοσι; που μας εχει καταστησει ενα συνοθυλευμα, ενα μιγμα τοσο απιθανα διασπασμενο που δεν εχω παρα να δωσω ''συγχαρητηρια'' σ'αυτους τους βρωμικους εγκεφαλους και οργανωτες αυτου του σχεδιου εξουδετερωσης της οποιας αντιστασης θα μπορουσε να προβαλλει η συνειδηση των Ελληνων απεναντι σε ολα αυτα  τα σχεδια που οργανωθηκαν και πραγματοποιουνται τη τελευταια διετια στη χωρα μας. Και ποια ειναι αυτα; Δεν νομιζω πως ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει καποιος ολα αυτα τα απιθανα και τραγικα που συμβαινουν στο τοπο μας και που αφορουν εμας αλλα σχεδιαστηκαν και υλοποιουνται χωρις εμας..
Και το βασικοτερο απ'ολα η προδοσια. Ειναι δυνατον να εχουμε φατσα καρτα ολοκαθαρα τη πιο διακομματικη προδοσια που συνεβη ποτε στη χωρα με........εκχωρηση των κυριαρχικων δικαιωματων, ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας, καταδυναστευση του Ελληνικου λαου, στραγγαλισμα ολων των παραγωγικων ταξεων με αποτελεσμα την αρπαγη της ατομικης περιουσιας μεσω των τραπεζων με κατασχεσεις σπιτιων, αυτοκινητων, οικοπεδων  αφου ειναι πλεον αδυνατη η αποπληρωμη δανειων, χρεωση μεσω χαρατσιων, τελη ακινητης περιουσιας μεσω δεη, τελος επιτηδευματος σε επαγγελματιες, φορος αλληλεγγυης, που ολα αυτα σε συναρτηση με περικοπες μισθων, συνταξεων, απολυσεις, κλεισιμο καταστηματων, απεραντη δυστυχια και πονο και να μην ανοιγει μυτη;
Ειναι δυνατον να υπαρχουνε Ελληνες πολιτες που ακομη και τωρα που ολα εχουν φανει ξεκαθαρα πια να χλευαζουν αλλους συμπολιτες τους που αγωνιουν και αγωνιζονται για να μην περασει η προδοσια αυτη στη χωρα. Ειναι δυνατον να βλεπουν καποιοι, οχι ολοι,μα και αυτοι ειναι αρκετοι, συνανθρωπους τους να δυστυχουν, να χανουν τις δουλειες τους και να μην εχουνε να φανε και να μεγαλωσουν τα παιδια τους γιατι; γιατι καποιοι μισανθρωποι ετσι αποφασισαν kαι αυτοι να κοιτανε απο την αλλη για να μην δουνε την αληθεια; Kαι ομως ειναι. Δυστυχως η ωμη αληθεια ειναι αυτη. Δεν υπαρχουμε πλεον σαν λαος και δεν προκειται να υπαρξουμε πια και δυστυχως θα χαθουμε στην ιστορια οσο εξακολουθουμε να ειμαστε χωρισμενοι, σε αριστερους και δεξιους, σε βολεμενους και αδικημενους, σε αγωνιστες και χλευαστες, σε ανθρωπους με συνειδηση και σε ανθρωπακια που δεν βλεπουνε περα απο τη μυτη τους και μονο οταν η δυστυχια χτυπησει τη δικη τους πορτα....
Δυστυχως η Ελλαδα πεθαινει και το μονο αντιδοτο που υπαρχει για να αναστρεψει αυτη τη κατασταση ειναι τα ιδια τα παιδια της!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου