Σελίδες

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

δεν το λεω εγω το λεει η ιστορια.......

Οι στιγμες που ζουμε ειναι τραγικες. 
Δεν ξερω αν οι περισσοτεροι Ελληνες το εχουν καταλαβει ομως οι στιγμες που ζουμε ειναι οι τραγικοτερες στιγμες στη συγχρονη ιστορια μας.
Το ακομη τραγικοτερο ειναι οτι ακομη και τωρα που ολα κρεμονται σε μια κλωστη, υπαρχουν συμπολιτες μας ,θα ελεγα παρα πολλοι ,που ειτε δεν εχουν αντιληφθει, ειτε κανουν για διαφορους λογους οτι δεν αντιλαμβανονται το τι συμβαινει γυρω τους. Βλεπουμε και ζουμε ανθρωπους οι οποιοι βιωνουν την απολυτη εξαθλιωση. Οικογενειες ολοκληρες που στερουνται τα αγαθα της καθημερινοτητας τους σαν να βρισκομαστε στην εποχη του μεσοπολεμου. Ζουμε μια τρελλη συγκυρια που δεν μπορεις πλεον να προβλεψεις αν αυτος ο ησυχος γειτονας σου που δεν εχεις και πολλα πολλα μαζι του, απο στιγμη σε στιγμη τρελλαθει και  προσπαθησει να κανει το πουλι απο τη ταρατσα του σπιτιου του πνιγμενος απο τα χρεη και που του δημιουργησαν, αφου δεν μπορουσε να προβλεψει το τι θα του ετοιμαζαν οι κλεφτες και προδοτες της χωρας μας που μας παρεδωσαν σε μια νυχτα στα νυχια των διεθνων τοκογλυφων. Εδω πλεον που εχουμε φτασει δεν υπαρχει αλλος δρομος απο το δρομο του αγωνα. ενος αγωνα που πλεον δεν πρεπει να ειναι υποτονικος. Θα πρεπει απο δω και μπρος ολοι μας να βγουμε μπροστα στη πρωτη γραμμη, χωρις αναστολες και διλληματα, για εναν αγωνα χωρις αυριο. Απο δω και περα το μονο που θα πρεπει να βλεπουμε μπροστα μας,  ειναι οι οκογενειες μας οι φιλοι και οι συναγωνιστες μας. Θα πρεπει στο μυαλο μας να υπαρχει μονο η σκεψη της ελευθεριας και της αποτιναξης των δεσμων που μας εχει βαλει το καθεστως της ντροπης  της προδοσιας και της προσπαθειας υποδουλωσης του Ελληνικου λαου.
Φτανει πια. Ο Ελληνικος λαος δεν μπορει να συνεχισει να ειναι το ποντικι στο πειραμα της καπιταλιστικης λαιλαπας και των τραπεζων. Αλλα για να γινει αυτο, θα πρεπει ολοι μαζι, ενωμενοι και με κοινο στοχο που θα ειναι το σπασιμο της μπαρας που εχουν βαλει στις ζωες μας, να αγωνιστουμε χωρις φοβο, απεναναντι στον κατακτητη, γιατι περι κατοχης μιλαμε και να ειμαστε σιγουροι οτι τα πολλα μικρα ψαρακια, ενωμενα, αποφασισμενα, θα κανουν μια χαψια το θρασυδειλο μεγαλο ψαρι που προσπαθει να μας αφανισει. Οσο γι'αυτους που δεν ειναι και λιγοι, τους εθελοτυφλουντες σφουγγοκολαριους, παπαγαλακια δημοσιογραφους, κοματοσκυλα και αλλους εκλεκτους θελω να τους υποσχεθω, οτι η περιποιηση που θα εχουν απο τον υπολοιπο Ελληνικο λαο και ειδικα απο '' το ωραιωτερο κομματι της Ελληνικης κοινωνιας'' δηλαδη τους ανθρωπους του αγωνα και της αλληλεγγυης στις δυσκολες στιγμες, τους ανθρωπους της ''πλατειας'' θα ειναι ακριβως αυτη που ταιριαζει σε εφιαλτες της καθε εποχης.
Και αυτο δεν ειναι ουτε απειλη, ουτε κακια. Ειναι υποσχεση και φυσικη συνεπεια, αφου αλλωστε και η ιστορια εχει αποδειξει οτι  καθενας μας στο τελος, παιρνει οτι ακριβως του αξιζει !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου